BANSKO 4 ΗΜΕΡΕΣ 20/02/2015 – 23/02/2015




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
20/02/2015 – 23/02/2015
1η ημέρα:
Αναχώρηση Παρασκευή 20/02 23:50 . Με ενδιάμεσες στάσεις, για καφε και ξεκουραση. Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα και κάνοντας μια σύντομη στάση στα freeshop συνεχίζουμε για το Σαντανσκι. 

2η  ημέρα:
Περίπου  στις 10.00 φθάνουμε  στο Σαντανσκι   ελεύθερη ώρα για περπάτημα και πρωινή βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής . Νωρίς το μεσημέρι φθάνουμε  στο Bansko τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και χαλάρωση Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε ski ή snowboard ή να περπατήσετε στο χιονισμένο βουνό μέσα από τρεχούμενα ρυάκια και πανύψηλα δέντρα. Οι αρχάριοι μπορούν να επισκεφθούν τη σχολή σκι και να κάνουν μαθήματα με δάσκαλο. Αυτοί που δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή ή να χαλαρώσουν στο Spa του ξενοδοχείου μας. Προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση με ζωντανή ελληνική μουσική στα μαγαζιά της περιοχής .

3η ημέρα:
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε το χιονοδρομικό κέντρο για να διασκεδάσουμε στις χιονισμένες πίστες ή όσοι θέλουν μπορούν να ακολουθήσουν προαιρετική εκδρομή στη Σόφια. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χαλάρωση στο spa του ξενοδοχείου . Προαιρετικη νυχτερινή διασκέδαση.

4η ημέρα: Αναχώρηση για Αθήνα
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Αθήνα. Στάση για φαγητό. Άφιξη στην Κερατέα αργά το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.   


Τιμή κατ’ άτομο για απλή μετάβαση  aller retour  50,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- ΠΟΥΛΜΑΝ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ.

Τιμή κατ’ άτομο με διανυκτέρευση αναλόγως την επιλογή σας:


                  HOTEL
ΤΙΜΗ
MPM hotel GUINNESS 4*
144€  studio  h/b
154€  apartment h/b
PERUN LODGE 4*
142€  apartment b/b
EMERALD 4*
130€  h/b
PERUN CASINO 4*
135€   h/b
CASA KARINA 3* PLUS
114€  b/b
APART HOTEL ASPEN 4*
130€   h/b



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- ΠΟΥΛΜΑΝ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ
- ΔΥΟ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ή ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.
- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΟΥΝΑ – ΑΤΜΟΛΟΥΤΡΟ-ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ LIFT  ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ.